Problem with the anti-bot question.

Having problems with the site or forums? Ask here.

Problem with the anti-bot question.

Postby General_Noodles » Mon Nov 16, 2009 4:12 am

The latest anti-bot prevention have problem. No matter how many time you key in the answer, the register page will always tell you that there is no answer.
Image
User avatar
General_Noodles
Class A Shinki
 
Posts: 138
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:12 am
Shinkis owned: 11
MMS owned: 1
Favorite MMS/Shinki: Pomock

Re: Problem with the anti-bot question.

Postby Xehn » Mon Nov 16, 2009 5:30 pm

...why do you need to register? You're already a member.
User avatar
Xehn
Kamen Adminder
 
Posts: 1288
Joined: Sun Apr 27, 2008 1:28 pm
Shinkis owned: 32
MMS owned: 0
Favorite MMS/Shinki: Partio

Re: Problem with the anti-bot question.

Postby Caterwaul » Mon Nov 16, 2009 6:20 pm

He doesnt, but he might have a friend who's trying. As is, I tested it myself, and I received the same thing. Not having people able to join isnt a good thing at all. :)
...
Unless you're meant to actually spell out the word, which I didnt try, but should be clarified if meant to be that.
Image
User avatar
Caterwaul
News Reporter
 
Posts: 1414
Joined: Mon Apr 28, 2008 2:06 pm
Location: New Jersey, the suburb state
Shinkis owned: 0
MMS owned: 0
Favorite MMS/Shinki: Howling

Re: Problem with the anti-bot question.

Postby Xehn » Mon Nov 16, 2009 6:24 pm

But at least we're spambot free. :3

Anyway, yes, testing that might be a good thing. *wanders off to do so*

...Nope, spelling it out gives a "you didn't answer it" error as well.
User avatar
Xehn
Kamen Adminder
 
Posts: 1288
Joined: Sun Apr 27, 2008 1:28 pm
Shinkis owned: 32
MMS owned: 0
Favorite MMS/Shinki: Partio

Re: Problem with the anti-bot question.

Postby Canthros » Mon Nov 16, 2009 6:52 pm

It sounds very secure, to me. :D
Canthros
Class A Shinki
 
Posts: 174
Joined: Mon May 12, 2008 6:44 pm
Location: Deepest Kentuckistan
Shinkis owned: 0
MMS owned: 1
Favorite MMS/Shinki: Howling

Re: Problem with the anti-bot question.

Postby halconfenix » Mon Nov 16, 2009 11:40 pm

very secure for spam reasons....

but not allowing new members?..... we have a serious problem here....
User avatar
halconfenix
Official Tally Keeper
 
Posts: 1188
Joined: Tue Apr 29, 2008 11:00 am
Location: Manizales (Colombia)
Shinkis owned: 32
MMS owned: 0
Favorite MMS/Shinki: Space Shuttle Arnval

Re: Problem with the anti-bot question.

Postby General_Noodles » Mon Nov 16, 2009 11:45 pm

Way to secure, one of my buddy try to register and the spam-bot question is preventing him from doing so.

WE NEED MORE CULT MEMBERS!
Image
User avatar
General_Noodles
Class A Shinki
 
Posts: 138
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:12 am
Shinkis owned: 11
MMS owned: 1
Favorite MMS/Shinki: Pomock

Re: Problem with the anti-bot question.

Postby Xehn » Tue Nov 17, 2009 12:00 am

Well, since we have two new members, I think the problem's been fixed.
User avatar
Xehn
Kamen Adminder
 
Posts: 1288
Joined: Sun Apr 27, 2008 1:28 pm
Shinkis owned: 32
MMS owned: 0
Favorite MMS/Shinki: Partio

Re: Problem with the anti-bot question.

Postby General_Noodles » Tue Nov 17, 2009 2:34 am

Xehn wrote:Well, since we have two new members, I think the problem's been fixed.


Nice :thumbsup:

Case close :headbang:
Image
User avatar
General_Noodles
Class A Shinki
 
Posts: 138
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:12 am
Shinkis owned: 11
MMS owned: 1
Favorite MMS/Shinki: Pomock


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest