Problem with the anti-bot question.

Having problems with the site or forums? Ask here.
Post Reply
User avatar
General_Noodles
Class A Shinki
Posts: 138
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:12 am
Shinkis owned: 11
MMS owned: 1
Favorite MMS/Shinki: Pomock

Problem with the anti-bot question.

Post by General_Noodles » Mon Nov 16, 2009 4:12 am

The latest anti-bot prevention have problem. No matter how many time you key in the answer, the register page will always tell you that there is no answer.
Image

User avatar
Xehn
Kamen Adminder
Posts: 1290
Joined: Sun Apr 27, 2008 1:28 pm
Shinkis owned: 33
MMS owned: 0
Favorite MMS/Shinki: Partio
Contact:

Re: Problem with the anti-bot question.

Post by Xehn » Mon Nov 16, 2009 5:30 pm

...why do you need to register? You're already a member.

User avatar
Caterwaul
News Reporter
Posts: 1421
Joined: Mon Apr 28, 2008 2:06 pm
Shinkis owned: 0
MMS owned: 0
Favorite MMS/Shinki: Howling
Location: New Jersey, the suburb state
Contact:

Re: Problem with the anti-bot question.

Post by Caterwaul » Mon Nov 16, 2009 6:20 pm

He doesnt, but he might have a friend who's trying. As is, I tested it myself, and I received the same thing. Not having people able to join isnt a good thing at all. :)
...
Unless you're meant to actually spell out the word, which I didnt try, but should be clarified if meant to be that.
Image

User avatar
Xehn
Kamen Adminder
Posts: 1290
Joined: Sun Apr 27, 2008 1:28 pm
Shinkis owned: 33
MMS owned: 0
Favorite MMS/Shinki: Partio
Contact:

Re: Problem with the anti-bot question.

Post by Xehn » Mon Nov 16, 2009 6:24 pm

But at least we're spambot free. :3

Anyway, yes, testing that might be a good thing. *wanders off to do so*

...Nope, spelling it out gives a "you didn't answer it" error as well.

Canthros
Class A Shinki
Posts: 174
Joined: Mon May 12, 2008 6:44 pm
Shinkis owned: 0
MMS owned: 1
Favorite MMS/Shinki: Howling
Location: Deepest Kentuckistan

Re: Problem with the anti-bot question.

Post by Canthros » Mon Nov 16, 2009 6:52 pm

It sounds very secure, to me. :D

User avatar
halconfenix
Official Tally Keeper
Posts: 1202
Joined: Tue Apr 29, 2008 11:00 am
Shinkis owned: 32
MMS owned: 0
Favorite MMS/Shinki: Space Shuttle Arnval
Location: Manizales (Colombia)
Contact:

Re: Problem with the anti-bot question.

Post by halconfenix » Mon Nov 16, 2009 11:40 pm

very secure for spam reasons....

but not allowing new members?..... we have a serious problem here....

User avatar
General_Noodles
Class A Shinki
Posts: 138
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:12 am
Shinkis owned: 11
MMS owned: 1
Favorite MMS/Shinki: Pomock

Re: Problem with the anti-bot question.

Post by General_Noodles » Mon Nov 16, 2009 11:45 pm

Way to secure, one of my buddy try to register and the spam-bot question is preventing him from doing so.

WE NEED MORE CULT MEMBERS!
Image

User avatar
Xehn
Kamen Adminder
Posts: 1290
Joined: Sun Apr 27, 2008 1:28 pm
Shinkis owned: 33
MMS owned: 0
Favorite MMS/Shinki: Partio
Contact:

Re: Problem with the anti-bot question.

Post by Xehn » Tue Nov 17, 2009 12:00 am

Well, since we have two new members, I think the problem's been fixed.

User avatar
General_Noodles
Class A Shinki
Posts: 138
Joined: Wed Mar 11, 2009 12:12 am
Shinkis owned: 11
MMS owned: 1
Favorite MMS/Shinki: Pomock

Re: Problem with the anti-bot question.

Post by General_Noodles » Tue Nov 17, 2009 2:34 am

Xehn wrote:Well, since we have two new members, I think the problem's been fixed.
Nice :thumbsup:

Case close :headbang:
Image

Post Reply